Home > Consulting > Site acquisitie

Site acquisitie

Onze jarenlange ervaring in verwerving van opstelpunten (site acquisitie) op daken, vrijstaande masten en hoogspanningsmasten voor onder andere GSM en UMTS heeft ons inmiddels de status van preferred supplier bij meerdere opdrachtgevers gegeven. We zijn de grootste partij op het gebied van site acquisitie in Nederland. Bij de vaak complexe site acquisitie projecten onderscheiden we ons op het vlak van o.a. flexibiliteit, snelheid en professionaliteit. 

Flexibiliteit
: afhankelijk van de grootte van een project is het van belang dat er snel op- en afgeschaald kan worden. Onze organisatie is erop gericht om hierin te faciliteren; naast ons team met Site Acquisitie Agents hebben we ook de mogelijkheid razendsnel mensen op te leiden om deze in grotere projecten mee te laten lopen wanneer dat nodig is. 

Snelheid: hoe sneller het contract van een site rond is, hoe eerder het bouwen kan beginnen. Daarvoor moeten echter heel wat zaken geregeld worden. Dankzij onze kennis en ervaring weten we waar we op moeten letten - bijvoorbeeld bij complexe vergunningsaanvragen - en zijn we ons bewust van het belang van korte doorlooptijden, zonder dat dit ten kost gaat van de kwaliteit. 

Professionaliteit: vanuit onze kennis en ervaring weten wat de belangen zijn voor zowel operators, landlords als klanten. Heldere en professionele communicatie is daarin van groot belang en wordt door ons te allen tijde gewaarborgd. 

Onze consultants zijn sterk in project- en procesmanagement. Rekening houdend met de technische eisen en de eisen van lokale overheden hebben onze mensen een uitstekende reputatie opgebouwd in acquisitie van toplocaties.

Bijzondere Projecten:
Bij de nummer 1 in Nederland op het gebied van verwerving, realisatie en onderhoudswerkzaamheden van het mobiele telecommunicatienetwerk leveren we al vele jaren naar volle tevredenheid mensen voor de vele grootschalige projecten.

Voor elk opstelpunt vinden onze consultants de perfecte locatie. Zo moest een speciale oplossing bedacht worden voor de kerk in het Twentse dorp Vasse. Vanwege een gebrek aan ruimte tegen de gevel en achter de galmborden van de kerk zijn de antennes in de galmgaten geplaatst en zwart geverfd zodat ze niet opvallen in het fraaie dorpsbeeld van Vasse.In een drukbezochte omgeving als De Efteling is optimale dekking van groot belang. Toen na onderzoek bleek dat deze dekking voor een deel van het pretpark sterk onvoldoende was, hebben we van de betreffende providers opdracht gekregen om dit probleem op te lossen. Deze opdracht, bestaande uit locatiebepaling van de nieuwe mast, technische opname, omgevingsvergunning en contractafsluiting is door Koning & Hartman snel en adequaat verzorgd, waardoor het bereik in De Efteling inmiddels weer aan de gewenste standaarden voldoet. Meer informatie over wat onze consultants voor u kunnen betekenen?

Stel een vraag


 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case study: Optimaal netwerkbereik dankzij de consultants van Koning & Hartman

Niets is vervelender dan wanneer je tijdens dat dringende telefoontje of het versturen van die belangrijke mail niet kunt vertrouwen op het bereik van je mobiele telefoon... Meer info