Home > Consulting > Site acquisitie

Site acquisitie

Onze jarenlange ervaring in verwerving van opstelpunten (site acquisitie) op daken, vrijstaande masten en hoogspanningsmasten voor onder andere GSM en UMTS heeft ons inmiddels de status van preferred supplier bij meerdere opdrachtgevers gegeven. We zijn de grootste partij op het gebied van site acquisitie in Nederland. Bij de vaak complexe site acquisitie projecten onderscheiden we ons op het vlak van o.a. flexibiliteit, snelheid en professionaliteit. 

Onze consultants zijn sterk in project- en procesmanagement. Rekening houdend met de technische eisen en de eisen van lokale overheden hebben onze mensen een uitstekende reputatie opgebouwd in acquisitie van toplocaties.

Bij de nummer 1 in Nederland op het gebied van verwerving, realisatie en onderhoudswerkzaamheden van het mobiele telecommunicatienetwerk leveren we al vele jaren naar volle tevredenheid mensen voor de vele grootschalige projecten.

Meer informatie over wat onze consultants voor u kunnen betekenen?

Stel een vraag


 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case study: Optimaal netwerkbereik dankzij de consultants van Koning & Hartman

Niets is vervelender dan wanneer je tijdens dat dringende telefoontje of het versturen van die belangrijke mail niet kunt vertrouwen op het bereik van je mobiele telefoon... Meer info