Home > Consulting > Projectmanagement

Projectmanagement

Onze projectmanagers en projectleiders zorgen ervoor dat uw projecten binnen het vastgestelde tijdspad, met de juiste middelen, binnen budget en volgens de overeengekomen kwaliteitseisen worden opgeleverd.

De Consultants van Koning & Hartman kunnen zowel ad interim als op projectbasis ingezet worden in uw bedrijfsvoering en projecten. Zij werken volgens bekende projectmanagement methodes zoals Prince2 en PMI, ondersteund door de GAMP5 methode. Onze projectmanagers beheersen alle projectmanagement activiteiten van projectdefinitie en projectuitvoering tot en met budgettering, planning, managementrapportage, risicobeheersing, commerciële aspecten etc. Uw projecten zijn hiermee in vertrouwde handen.

De rol van de projectmanagers is divers, maar richt zich voornamelijk op de expertises procesautomatisering, procesverbetering en procedures en regelgeving binnen de farmaceutische, chemische en olie & gas industrie, drinkwaterproductie en afvalwaterzuivering, food & beverages en de dienstverlening.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman


Koning & Hartman is expert op het gebied van
ondergrondse infrastructuren, zoals bijvoorbeeld glasvezel. Op dat gebied hebben wij consultants die uw organisaties kunnen verrijken. Dit komt door hun kennis en ervaring van en met zulke omvangrijke en gecompliceerde projecten.

Gemeentes: verplichte procedures en verordeningen
Door de enorme toename in gebruik van ondergrondse infrastructuren is de regelgeving op dat gebied de afgelopen jaren sterk verscherpt, op zowel procedureel als uitvoeringstechnisch gebied. De Telecommunicatiewet zorgt er zelfs voor dat elke gemeente verplicht is een verordening te hebben waarin een aantal regels op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuren vastliggen. Vanuit gemeentes worden uitgangspunten bepaald op de gebieden van onder andere ruimtelijke ordenig, milieu en financiële zaken. Veel gemeentes vragen zich echter af of hun verordeningen voldoen aan alle gestelde eisen. Onze consultants begeleiden en adviseren u graag. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in advies, klachtenafhandeling en incidentmanagement (van de inpassing van bovengrondse apparatuur en een communicatieplan richting uw inwoners tot juridisch advies en afhandeling van schade) en kwaliteitsmanagement en rapportage (instemmingsaanvragen, controle straatwerk, procedrures verkeersafzettingen en rapportage opleveringen).

De consultants van Koning & Hartman maken het verschil
Is uw gemeente van plan om te verglazen of zit u midden in een project? De consultants van Koning & Hartman hebben uitgebreide kennis van de telecommarkt en staan u bij in o.a. kabel- en glasvezelprojecten. 

Lees hier over hoe onze consultants u bijstaan op het gebied van projectmanagement, roll-outmanagement, site-acquisitie, claimmanagement en contract- en relatiemanagement, Smart Industry en Internet of Things.

Meer informatie over wat onze consultants voor u kunnen betekenen?

Stel een vraag  Hoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case Study: Projectleiders voor implementatie nieuw automatiseringsconcept Dunea

Zo’n 1,2 miljoen mensen in westelijk Zuid-Holland kunnen dagelijks rekenen op betrouwbaar drinkwater van Dunea. Om dit drinkwater uit duinwater te produceren wordt er een uniek nieuw automatiseringsconcept bij Dunea geïmplementeerd. Koning & Hartman draagt bij aan dit grote en complexe meer jaren project door de inzet van een aantal ervaren projectleiders. Meer info