Home > Consulting > Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Bent u op zoek naar experts op het gebied van procesmanagement in de Industriële Automatisering? Bij Koning & Hartman vindt u de consultants die u op het gebied van besturing & visualisatie van het design tot en met de uitrol en documentatie kunnen begeleiden. Door hun kennis op het gebied van de hard- en software die in automatiseringsprocessen wordt gebruikt (o.a. SCADA, PLC, HMI) weten zij waar de knelpunten in deze processen zitten en, nog belangrijker, hoe deze op te lossen.

Een mooi voorbeeld van zo'n oplossing is de KH Information Server, die door onze eigen Industriële Automatiserings Consultants is ontwikkeld. Ook zijn onze Consultants gespecialiseerd op het gebied van toepassing van nieuwe ontwikkelingen zoals Smart Industry en het Internet of Things.

Meer informatie over de mogelijkheden die we op dat vlak kunnen bieden? Neem contact met ons op. 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case Study: Real-time koppeling voor rioolgemalen

Een waterschap is een overheidsorganisatie, net zoals de Rijksoverheid, de provincies en de gemeenten. Elk waterschap zorgt voor het waterbeheer in een bepaald gebied. De taken van een waterschap zijn het watersysteembeheer (dit gaat over de kwantiteit, kering en water-kwaliteit) en zuiveringsbeheer (zuivering van afvalwater). Meer info