Home > Consulting > Engineering

Engineering

In het vakgebied Engineering is het van groot belang om te weten wat speelt binnen de verschillende technische deelgebieden zoals industriële automatisering, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde en chemische technologie. Koning & Hartman werkt al jarenlang samen met gerenommeerde bedrijven waaronder Heinz, Akzo Nobel en Heineken, waar onze technische specialisten mooie projecten coördineren en uitvoeren op nationaal en internationaal niveau.

Dankzij onze jarenlange ervaring en de diversiteit van onze Consultants kunnen wij binnen Engineering voor onze opdrachtgevers het verschil maken. Wij leveren gemotiveerde technische specialisten op HBO- en WO-niveau, die iedere de uitdaging aan willen gaan en net dat stapje extra doen.

Ook op het gebied van industriële automatisering en ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Smart Industry, Big Data en Internet of Things beschikken wij over de know-how om u van A t/m Z te begeleiden. Meer informatie daarover leest u op onze Smart Industry pagina's.

Meer weten? 
Stuur ons een email of bel met 020 5876897.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +31 (0)20 587 76 00

Case Study: 5 miljoen hectoliter bier per jaar

De consultants van Koning & Hartman kom je bij de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties tegen. Meer info