Koning & Hartman
Home > Consulting

Consulting

Onze consultants zijn ons kapitaal. Ze hebben diepgaande kennis van de industriële en de telecom markt, passen zich snel aan de bedrijfscultuur van de klanten aan en werken actief aan de groei van hun kennis om toegevoegde waarde te leveren.

Telecom
Voor vraagstukken op het gebied van telecom zijn onze consultants gespecialiseerd in o.a. 
• Projectmanagement 
• Roll-outmanagement 
• Site acquisitie 
• Juridische dienstverlening

Door onze ervaring in de verwerving van opstelpunten op daken, vrijstaande masten en hoogspanningsmasten voor GSM en UMTS hebben wij bij meerdere opdrachtgevers de status van preferred supplier gekregen.

Industrie
Procesoptimalisering is van essentieel belang in de wereld van de industrie. Van een kleine aanpassing in de software tot het totaal opnieuw inrichten van het automatiseringsproces, de Consultants van Koning & Hartman kunnen u in elk project begeleiden. Of het nu gaat om technische engineering of ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en Internet of Things. Niet voor niets zijn we door het Ministerie van Economische Zaken benoemd als één van de  'Smart Industry Ambassadors' in Nederland.

Een mooi voorbeeld van de ontwikkeling op het gebied van Smart Industry is de door onze Consultants ontwikkelde KH Information Server, een oplossing die intern is ontwikkeld en die u de volledige controle over uw productieproces geeft.

Young Professionals
Daarnaast beschikken wij over een enthousiast team van Young Professionals. Alles over ons Young Professionals Programma leest u hier.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze consultants u bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stel een vraag

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase Study: Waterschap Rivierenland

Koning & Hartman is een vertrouwd gezicht in de wereld van het water en watermanagement. Zo bewijzen onze consultants al jarenlang hun ervaring bij Waterschap Rivierenland, waar ze als geen ander weten hoe projecten te realiseren en tot een succes te maken. Meer info