Home > Onze Vakgebieden > Smart Manufacturing

Smart Manufacturing

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten, toepassingen en businessmodellen. Dit met als uiteindelijk doel innoveren, kosten besparen en daarmee ook concurrentievoordeel behalen. Om die reden speelt Smart Industry bij steeds meer productiebedrijven een grotere rol en is het van belang om gebruik te maken van slimme innovaties en voordelen die Smart Automation biedt. Met KH Smart Manufacturing bieden we oplossingen op basis van bewezen technologieën in combinatie met de expertise en ervaring van onze mensen op het gebied van industriële automatisering, Internet of Things en slimme koppelingen.

Vier redenen waarom Smart Automation niet meer weg te denken is in moderne productiebedrijven:
> Smart Automation garandeert hogere productiviteit en volledige controle over uw productieproces
> Bedrijven zijn verzekerd van 24/7 continuïteit van bedrijfsprocessen en/of dienstverlening
> Smart Automation leidt tot wezenlijke kostenverlaging door efficiëntere productieprocessen
> Hogere klanttevredenheid door snellere productie en verbetering van kwaliteit

KH Smart Manufacturing is gebaseerd op de volgende pijlers:

Producten & Systemen
Of u nu zoekt naar een PLC, HMI, robotarm, embedded software, switches of een industriële voeding; bij Koning & Hartman vindt u een uitgebreid portfolio met automatiseringsproducten. Onze specialisten voorzien u van uitgebreide productinformatie, halen bottlenecks naar boven en zorgen ervoor dat uw applicatie zo slim mogelijk geconfigureerd wordt. Dankzij de kennis en ervaring van onze mensen worden ingewikkelde oplossingen een stuk eenvoudiger en bent u verzekerd van vlekkeloze integratie van uw oplossing. Bekijk een overzicht van al onze producten & systemen.
 
Meer inzicht en controle dankzij slimme koppelingen
Door het slim en real-time koppelen van bestaande systemen profiteert u van veel meer data en verbanden die voorheen buiten bereik leken. Onze industriële consultants kunnen u begeleiden op het gebied van smart automation: van design tot en met uitrol. Met onze innovatieve software-oplossingen zoals de KH Information Server wordt de data uit automatiseringssytemen verzameld, gestructureerd, opgeslagen en kan hier autonoom op gehandeld worden. Dankzij de expertise van onze mensen kunnen wij uw hele automatiseringstraject uit handen nemen: engineering, database-voorbereiding en implementatie tot en met gebruikerstrainingen, onderhoud en beheer, optimalisatie en analyse. 

Data- & Communicatienetwerken
Als één van de belangrijkste telecomdienstverleners van Nederland kunnen we u adviseren over alle vraagstukken rondom connectiviteit. Of het nu gaat om indoor en outdoor dekking, DAS (Distributed Antenna System), LoRa, glasvezel of een Private LTE of GSM-oplossing; wij zorgen voor een veilige netwerkinfrastructuur om uw productieomgeving snel en veilig online te krijgen.

Uptime Services: altijd en overal kunnen doorgaan
Bereikbaarheid en beschikbaarheid zijn voor de continuïteit van werkzaamheden van veel bedrijven onmisbaar. Onze 250 ervaren en gecertificeerde engineers staan overal in de Benelux 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Op afstand vanuit ons Remote Service Center of bij u op locatie. Koning & Hartman biedt Uptime Services, zodat u altijd door kunt gaan.

Eén SMART aanspreekpunt

Voor een technische totaaloplossing rondom Smart Factory Automation hoeft u niet langer met meerdere organisaties in gesprek. Onze productexperts en industriële consultants leveren advies over verschillende systemen, we beschikken over geavanceerde software, creëren een gekoppeld geheel en zetten een veilig en betrouwbaar netwerk neer. Onze consultants en productexperts zijn uw aanpsreekpunt voor Smart Manufacturing en alle zaken die daarbij komen kijken.

Kennisoverdracht dankzij de KH Academy
Dankzij onze kennis maken we het verschil voor onze opdrachtgevers. Naast het leveren van onze oplossingen zorgen we met onze Koning & Hartman Academy voor kennisoverdracht tijdens trainingen, seminars en workshops. Zo bent u naderhand verzekerd van autonome aansturing van uw automatische processen.


Zet de eerste stap in Smart Manufacturing
We kunnen u een advies op maat geven door een quick scan te maken van uw productieomgeving. Of aan de hand van uw specificaties een voorstel maken dat aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen. Een oplossing kan bestaan uit een los product, een systeem, maar ook een volledige automatiseringsoplossing, al dan niet in combinatie met beheer en onderhoud in de vorm van Uptime Services; alles volledig naar eigen wens. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt alle informatie over KH Smart Manufacturing teruglezen in onze Smart Manufacturing brochure (PDF).

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over KH Smart Manufacturing?

Bel ons !
BEL: 015 260 99 06

Case Study: KH Information Server zorgt voor nóg betere Tomato Ketchup

Fabrikant H.J. Heinz, vooral bekend van haar tomatenketchup, heeft in 2010 al de hulp van de Consultants van Koning & Hartman ingeschakeld om de KH Information Server te gebruiken voor een koppeling van de systemen. Doordat de aannemer van H. J. Heinz, Huisman Elektrotechniek, al bekend was met de KH Information Server (KHIS) en de kennis van onze Consultants, werd deze in mei 2015 nog een keer als de beste oplossing voor H. J. Heinz aangedragen. Meer info