Koning & Hartman

Een uniek technologiebedrijf

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 700 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf.

Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers.

Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Op zoek naar een specifiek product? U vindt het ongetwijfeld in onze webshop. Alle informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beheer en onderhoud, leest u op de pagina's van onze service organisatie.

Lees meer

Nieuws

RVS Magneetventielen voor agressieve vloeistoffen en gassen

Zuren, logen, alcohol, glycolen, chlorides, afvalwater en gassen; in veel industriële omgevingen is verwerking van agressieve stoffen aan de orde van de dag. Speciaal voor deze toepassingen zijn er de RVS Magneetventielen van Parker-Lucifer. Lees meer

Frequentieregelaars: de meest eenvoudige manier om energie te besparen

Sinds een jaar dienen elektromotoren met een nominaal vermogen van 7,5 - 375 kW tenminste van een efficiëntieniveau IE3 te zijn ofwel tenminste van een efficiëntieniveau IE2 en te zijn uitgerust met een frequentieregelaar. Bovenstaande is ingeregeld via Ecodesign-verordening 640/2009 vanuit het Europese Parlement. Per 1 januari 2017 zal bovenstaande regeling uitgebreid worden naar lagere vermogensklassen; 075kW – 375 kW. Lees meer

Integrated Systems Europe 2016

De RAI staat van 10 tot en met 12 februari weer in het teken van het Integrated Systems Europe 2015. Onze partners Aopen, Nexcom en Guntermann & Drunck zullen daar ook aanwezig zijn om u hun productportfolio te tonen. Een uitgelezen kans om Koning & Hartman en de productspecialisten te ontmoeten! Lees meer