Koning & Hartman

Een uniek technologiebedrijf

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf.

Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers.

Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Op zoek naar een specifiek product? U vindt het ongetwijfeld in onze webshop. Alle informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beheer en onderhoud, leest u op de pagina's van onze service organisatie.

Lees meer

Nieuws & events

Koning & Hartman in Computable 100!

Koning & Hartman is dit jaar voor het eerst opgenomen in de Computable 100 van het vakblad Computable. De Computable 100 is een lijst met de honderd krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. Lees meer

Actie: Mitsubishi FX5 introductiepakketten

In de afgelopen periode is vrijwel het gehele portfolio van Mitsubishi Electric vernieuwd. De hoogste tijd om kennis te maken! Lees meer

LED Evenement 2015

Het LED Event 2015 vindt op 2 december 2015 plaats in Elewijt (België) en op 3 december in Den Bosch (Nederland). Koning & Hartman zal op beide dagen aanwezig zijn. Lees meer