Koning & Hartman
 

Een uniek technologiebedrijf

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf.

Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers.

Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Op zoek naar een specifiek product? U vindt het ongetwijfeld in onze webshop. Alle informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beheer en onderhoud, leest u op de pagina's van onze service organisatie.

Nieuws & events

Maak kennis met ons Young Professionals Programma tijdens onze Inhouse lunchsessies!

Wil je meer weten over het Young Professionals Programma van Koning & Hartman? Schrijf je dan nu in voor één van onze inhouse lunchsessies op woensdag 4 of woensdag 18 maart aanstaande. Lees meer

Koning & Hartman introduceert het Mitsubishi Electric Premium Program

De kwaliteit en het gebruikersgemak van de industriële automatiseringsproducten van Mitsubishi Electric worden vanaf nu nog toegankelijker voor u. Wij introduceren per april 2015 het Mitsubishi Electric Premium Program. Lees meer

Young Professional Selectiedag

Ambitieus, proactief en flexibel? Affiniteit met Economie, Techniek, Legal of Sales? Dan is het Young Professional Programma (YPP) van Koning & Hartman iets voor jou! Lees meer

Bezoek CeBIT samen met Koning & Hartman en Huawei

Koning & Hartman nodigt u graag uit om samen met ons en onze partner Huawei op 18 maart naar CeBIT in Hannover te gaan. CeBIT is één van de grootste ICT beurzen van Europa en biedt u de mogelijkheid om met de nieuwste trends op dit gebied kennis te maken. Lees meer

 

Inloggen

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Mijn e-mail adres:
Mijn wachtwoord: (wachtwoord vergeten?)

Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Let op: uw bestelling is nog niet afgerond. Als u deze pagina verlaat kunt u uw bestelling later afronden door terug naar uw winkelmandje te gaan.

- Ja, ik wil deze pagina verlaten

- Nee, ik wil eerst mijn bestelling afronden