Koning & Hartman
 

Een uniek technologiebedrijf

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf.

Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers.

Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Op zoek naar een specifiek product? U vindt het ongetwijfeld in onze webshop. Alle informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beheer en onderhoud, leest u op de pagina's van onze service organisatie.

Nieuws & events

Video: Verkoeling van uw kostbare equipment

Realiseert u zich dat uw electronica ook last heeft van hoge temperaturen? De nieuwe SpectraCool Slim Fit Airconditioners zijn ontwikkeld voor effectieve koeling bij industriële indoor toepassingen. Lees meer

Koning & Hartman en VCK Logistics sluiten meerjarige Spare Parts Management overeenkomst

Koning & Hartman en VCK Logistics SCS hebben een meerjarige overeenkomst gesloten op het gebied van Parts Management voor T-Mobile. Ten behoeve van Huawei ontwikkelden beide bedrijven een propositie waarbinnen landelijke dekking geboden wordt met betrekking tot de technische- en logistieke ondersteuning van het T-Mobile netwerk voorzien van Huawei apparatuur. Lees meer

Tweedaagse training Windows® Embedded Standard 7 & Windows® Embedded 8 Standard

In twee dagen alle ins- en outs rond Windows® Embedded Standard 7 en Embedded 8 Standard onder de knie? Schrijf u dan nu in voor één van onze trainingen. Lees meer

 

Inloggen

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Mijn e-mail adres:
Mijn wachtwoord: (wachtwoord vergeten?)

Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Let op: uw bestelling is nog niet afgerond. Als u deze pagina verlaat kunt u uw bestelling later afronden door terug naar uw winkelmandje te gaan.

- Ja, ik wil deze pagina verlaten

- Nee, ik wil eerst mijn bestelling afronden