Koning & Hartman
 

Een uniek technologiebedrijf

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf.

Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers.

Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Op zoek naar een specifiek product? U vindt het ongetwijfeld in onze webshop. Alle informatie over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beheer en onderhoud, leest u op de pagina's van onze service organisatie.

Nieuws & events

Nieuw design EX-30 sensoren van Panasonic

Groot detectiebereik, makkelijke en tijdbesparende installatie en tot 35% reductie in energieverbruik vergeleken met conventionele sensoren. Dit zijn de voordelen van de nieuwe EX-30 sensoren van Panasonic. Lees meer

Nieuwe LED voedingen van Mean Well

De PLM-12/25 LED voeding serie van Mean Well heeft al een goede naam in de markt. Met de nadruk op de 230VAC input markt in Europa, is er nu een nieuwe PLM-12E/25E serie met een zeer scherpe prijsstelling ten opzichte van de bestaande PLM-12/25 serie. Lees meer

Young Professional Selectiedag

Ambitieus, proactief en flexibel? Affiniteit met Economie, Techniek, Legal of Sales? Dan is het Young Professional Programma (YPP) van Koning & Hartman iets voor jou! Lees meer

 

Inloggen

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Mijn e-mail adres:
Mijn wachtwoord: (wachtwoord vergeten?)

Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Let op: uw bestelling is nog niet afgerond. Als u deze pagina verlaat kunt u uw bestelling later afronden door terug naar uw winkelmandje te gaan.

- Ja, ik wil deze pagina verlaten

- Nee, ik wil eerst mijn bestelling afronden